Contact

Heb je nog vragen? Wil je even overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in.

info@ermaroda.nl
Romeo : 06 – 36 25 50 37
Vicky: 06 – 11 19 78 28

Je vindt Ermaroda op:
Hertsteeg 1
5986 NR Beringe

9 + 12 =

Vanuit Maastricht en Eindhoven

Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert). Ga richting Nederweert via de N275. Deze weg volgen tot Beringe. Op de rotonde in Beringe sla rechtsaf het centrum in. Neem de eerste weg rechts (Peelstraat). Neem de 3e weg links (Hertsteeg). Na ongeveer 200 meter bevindt Ermaroda zich rechts.

Vanuit Venlo

Neem op de A67 afrit 35 naar Helden. Onderaan de afrit links afslaan. Na 300 meter rechts afslaan naar de N560 (Sevenumsedijk). Op de rotonde de eerste afslag nemen naar de N275 richting Beringe. De volgende rotonde driekwart nemen naar het centrum van Beringe. Neem de eerste weg rechts (Peelstraat). Neem de 3e weg links (Hertsteeg). Na ongeveer 200 meter bevindt Ermaroda zich rechts.

Hoi en welkom!

Wij zijn Romeo en Vicky, al een eeuwigheid samen, getrouwd, ouders van 2 deugnieten, ondernemers, levensgenieters en jullie gastheer en gastvrouw.

Wij stellen graag een deel van ons huis voor jullie open, zodat jullie ook kunnen genieten van de prachtige omgeving en vooral van de rust die je hier ervaart.
Wij wonen hier met ontzettend veel plezier. Alles is binnen handbereik en toch zit je midden in de natuur. Winkels, restaurantjes, dagjes weg, natuur, cultuur, noem maar op of het is er.