All inclusive

Wanneer je op vakantie gaat of een weekendje weg gaat moet je altijd bergen spullen meenemen en maar hopen dat het in de auto past. Niet bij ons 🙂
Wij zijn luxe-paarden, wij houden van gemak en dat geven we dus ook aan jullie, onze gasten. Oké, eerlijk, de boodschappen moet je zelf doen, maar verder zijn jullie volledig voorzien.

Ik neem jullie even mee door het huis.

Parkeren

Kan gewoon voor de deur en helemaal gratis.

Hal

In de hal is de kapstok, de wc en de trap naar boven.

Tuin

Jullie hebben een eigen ingang tot het huis en de tuin. De tuin is omheind, voorzien van kunstgras, beplanting en meubilair. Ook is er een parasol aanwezig.

Woonkamer

Je komt binnen in de ruime woonkamer. Er is een zithoek met TV, een klein zithoekje, een grote eettafel met 6 stoelen en genoeg ruimte om nog een dansje te wagen of voor kinderen om heerlijk te spelen.

Keuken

De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. Koelkast, vriezer, keramische kookplaat, koffiezetapparaat (Senseo), waterkoker, vaatwasser en alle serviesgoed en keukenapparatuur is aanwezig en is beschikbaar voor jullie.

Slaapkamer 1

Deze mastersuite heeft een ruim tweepersoonsbed en een inloopkast. Het bed is opgedekt wanneer jullie arriveren. Je kijkt uit over een ruime tuin.

Slaapkamer 2 en 3

Beide slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed, welke opgemaakt zijn wanneer jullie arriveren. Er is een (kleine) kast aanwezig om spullen in op te bergen.

Badkamer

De badkamer is volledig betegeld met marmerlook tegels en geeft een luxueus gevoel. Er is een bad, douche, toilet en wasmachine aanwezig. Ook handdoeken liggen voor jullie klaar.

Kinderen

Kom je met jonge kinderen? Geef dit even door, dan zorgen wij voor 1 campingbed en 1 kinderstoel.
Momenteel is er nog geen traphekje boven.